Albert Fotografie

Art fotografie | foto's

Een greep uit de door mij gemaakte foto's 


Veel van de door mij gemaakte foto's zijn kunst gerelateerd ( de headers die u boven deze tekst ziet zijn over het algemeen deelopnamen van schilderijen en tekeningen in musea. Het kijken naar....) en vervaardigd in musea in Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Spanje. Ook strukturen, details & kleurvlakken in gevels behoren tot de onderwerpen van mijn foto's.

 
Hier worden foto’s geplaatst welke ik in de loop der jaren vervaardigd heb. Bij deze foto’s worden geen technische aspecten vermeld zoals diafragma, sluitersnelheden etc. ook omstandigheden waaronder de tijd waarop zijn wat mij betreft niet relevant veel omstandigheden heb je niet voor het uitkiezen en op zich kan iets welk nadelig leek later erg goed uitpakken.

Als u deze foto's wilt gebruiken in welke vorm dan ook, bent u gebonden aan het auteursrecht.en gebruikmaking van deze foto's, is dan ook alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van de eigenaar Albert van ’t Slot.  Contact hierover kunt u opnemen via telefoon of email u kunt dan aangeven welke foto's het betreft en waarvoor deze gebruikt gaan worden. U dient er dan ook rekening mee te houden dat aan een eventuele toestemming kosten verbonden zijn welke vooraf dienen te worden voldaan.

Ik fotografeer met een Canon ‘M’ met een Canon lens EF-S 18-200mm , Canon EOS 80D met een Tamron 70-200 lens F 2.8, Edge en Samsung S21 Galaxy 5G.

Ik bewerk niet, flits niet, fotografeer impulsief en componeer beelden zonder muziek. Kortom wat ik zie op het display van de camera is wat u krijgt te zien niets meer, niets minder.  Ofwel  "what I see is what you get" en zie het geheel verder als een achtergelaten vingerafdruk van mij…………..
 


Albert van 't Slot 29 januari 2022