Albert Fotografie

Kleinschalig exposeren in Grand Café restaurant Huis ter West, 2023.

 
Het begint al op een traditie te lijken dat er elk jaar weer foto's hangen van mij Albert van ‘t Slot Het is elk jaar een kleine collectie van circa 4 à 5 foto's welke  om de paar maanden wordt ververst. In overleg met Manfred Pelgrim de eigenaar van het restaurant is besloten om ook anderen de mogelijkheid te geven de exposeren in grandcafé restaurant Huis ter west.

Er zijn een paar basiseisen, het werk moet ingelijst zijn (voorzien van ophang) en van een redelijk formaat in eerste instantie gaan wij uit van een minimale maat van circa 40 x 40 cm maximaal 70 x 100cm. Het te exposeren werk kan alleen bestaan uit schilderijen, tekeningen, foto's of grafiek. Helaas is er geen mogelijkheid voor het exposeren van keramiek of beelden.

De werken zijn gedurende de expositie periode verzekerd. Het Transport dient u zelf te verzorgen. De inrichting vindt plaats in overleg met mij Albert van ’t Slot.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Albert van ‘t Slot telefoon 06-41769809, voorbeelden van het werk kunnen gemaild worden aan info@art-framing.nl

Als eigenaar heeft Manfred pelgrim altijd de beslissende stem in wat er wel en wat dan niet aan de muur komt te hangen. Ik adviseer hem slechts………


Albert van 't Slot


  foto copyright 2023 Hetty van 't Slot van Krieken